Voelwatikvoel.jouwweb.be
Home » Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

WIE DE WORKSHOP VOLGT KAN DIE DAG ZOWEL BIJ SONIA ALS BIJ AGNES TERECHT

 

WIE DE CURSUS WENST TE VOLGEN SCHRIJFT ZICH BEST IN BIJ SONIA

ZIJ IS OOK DIEGENE DIE DE CURSUS GEEFT EN HET HELE CONCEPT VORM HEEFT GEGEVEN

 

 CURRICULUM VITAE

 

SONIA

 

heeft een aangeboren mediumgave.Zij combineert haar opleidingen en haar spiritualiteit zodanig dat voor haar alles"natuurlijk en gemakkelijk" lijkt, diegene die haar kennen weten dat zonder haar aangeboren gave het onmogelijk is zoveel te kennen,te weten,te studeren! Spijt heeft ze alleen maar dat ze haar muzikale carrière niet kon verder zetten.maar er moeten nu éénmaal keuzes gemaakt worden.

 Haar opleiding in de Economische Wetenschappen heeft zij met succes voltooid, nadien vestigt zij zich met haar man in Portugal gedurende enkele jaren. Daar leert zij op spiritueel gebied nieuwe technieken. Terug uit Portugal wacht een jobaanbieding bij de Europese Commissie, die zij met beide handen grijpt.

 Op zoek naar meer kennis krijgt ze de gelegenheid om extra cursussen in Human Resources en Financial Economies en Languages - te volgen aan verschillende universiteiten:Associated Lancashire School -University of Manchester - Centre International d'Etude de Langues te Strasbourg -Ministero Della Pubblica Istruzone geeft haar het diploma van MBA Financial Auditor - Bij Siemens volgt ze in 1997 verschillende computeropleidingen. Naast haar drukke carrière en vele reizen vergeet ze haar spiritualiteit en haar praktijk zeker niet en blijken haar gaven haar overal te helpen en op de meest onverwachte momenten te vrijwaren van bepaalde zaken.

 De vele diploma's en ervaringen maken dat zij als Crisis-Manager en dit gecombineerd met haar helderweten,-zien,en voelen snel successen behaald. Zij weet de juiste personen op de juiste plaatsen te zetten in bedrijven.

 Voor werknemers doet ze aan loopbaan-coaching. Call-centers opstarten is voor haar geen enkel probleem, in een mum van tijd worden snelle resultaten geboekt.

 In 2000 kan men bij haar terecht voor verschillende cursussen en coaching en dit zowel op spiritueel als op "aards" gebied.

 Haar spirituele vakkennis:het mediumschap en diverse Master Diploma's(Reiki,Chios,La Ho Chi,Melchizedek enz.) de kaartleggingen en toekomstvoorspellingen en de universitaire opleidingen maken dat haar kennis enorm is en bewijzen dat spiritualiteit en paranormale gaven perfect gecombineerd en geintegreerd kunnen worden in het dagelijkse leven.

 Ze besluit in 2002 aan de Geomancy University-Center of Excllence for Feng Shui research - de volledige Feng Shui te bestuderen.

 In 2003 studeert ze Fiscalitieit,Verzekeringen en Immobiliën.

 In 2004 begint ze zich toe te leggen op de problematiek van kinderen en jong-volwassenen. Ontwikkelt bepaalde systemen die de kinderen verder op weg helpen.

 Tegelijkertijd groeit ook het idee om rouwbegeleiding op een hele andere manier te introduceren.Zij leert de mensen het zielsniveau kennen en hoe het er aan toe gaan in "Zomerland" wat gidsen en engelen zijn. Geeft boodschappen van dierbare overledenen door.Sommige rouwbegeleidinsgroepen worden met hemelse zangklanken begeleid door een goede vriendin en een bekende sopraan Ilona Van Brandt -die ondertussen ook een levenswerk voortzet op de pallieatieve afdelingen van ziekenhuizen.

 Ook de reizen die ze onderneemt naar Afrika (Senegal) hebben een bepaald doel: de moslim-cultuur en rituelen te leren kennen, en bovendien wordt ze opgeleid door een bekende Marabout-Sjeikh Bacar Diagne. Een hele eer voor een blanke vrouw, die christelijk gelovig is.

 Er ontstaat een wisselwerking die de dag van vandaag en dit na 14 jaar samenwerking, nog steeds van toepassing is. Want ondertussen analyseert Sonia ook bedrijven in binnen- en buitenland en staat zij hen bij in het werven van personeel,investeringen,overnames enz.

 Ook voor kunstenaars,zangers,acteurs biedt zij diverse oplossingen.

 Praktijk/reizen/carrière tot op een zekere hoogte is alles perfect combineerbaar geweest. Alleen valt "carrière" weg uit het woordenboek en richt ze zich volledig op haar spirituele praktijk.

 Ze volgt nog een extra opleiding : Klinische Pyschologie die ze met succes beeindigd.

 Ook door AcTah wordt ze opgeleid om het LABYRINTH te introduceren.

 Ze zet zich ook in voor het ALOHA project.

 Ook haar andere coachingscursussen worden gevolgd door verschillende bedrijfsleiders in diverse sectoren.

 Agnes, die op spirituele zoektocht is, leert ze enkele jaren geleden kennen en de palliatieve thuiszorg,de rouwbegeleiding,de kruiden kortom - al snel neemt alles vorm aan op een hele andere manier dan gedacht.

Beide dames zijn ook verantwoordelijk voor de STICHTING RESONNANCE BELGIE http://www.resonnance.org/

 

AGNES

 Agnes koos destijds om verpleegster te worden, en werkte gedurende 5 jaar op Pediatrie in St. Luc Woluwe st. Pière. Na de geboorte van haar eerste kind besloot ze 6 jaar thuisopvang voor kinderen te doen.

 Omdat ze naar het buitenland verhuizen voor het werk van haar man zoekt zij ook iets dat haar hart kan bekoren. Ze specialiseert zich in palliatieve thuisverpleging.

 Terug in België zet ze dit alles in praktijk om. Ze zorgt ervoor dat gedurende meer dan 20 jaar mensen hun laatste dromen en wensen worden waar gemaakt op de plek die ze zelf kozen.

 Ondertussen maakt ze ook de laatste wens van haar tante, de grote zangpedagoge Lucie Frateur waar en brengt het boek uit: “Het vocaal instrument” en bovendien worden deze nog eens vertaald en zijn de Mémoires" in de maak.

Ook werkt zij met kruiden, maakt zij eigen oliën,prepareert ze zalven en lotions.

 Maar Agnes voelt dat een andere taak op haar wacht!!

 Zij werkt al 10 jaar – na een specialisatie-opleiding bij Dr.Brouw – via de spierkettingmethode om blokkades op te lossen.

Gedurende 4 jaar volgt ze bij Willy Colebrants te Mechelen, Spirituele Pyschotherapie en o.a. Familieopstellingen

Bij Indra Preiss specialiseert ze zich voor de opleiding als coach.

Verder op spirituele zoektocht geraakt, komt ze bij Sonia terecht en volgt diverse opleidingen die haar bekwaamheden meer en meer ontwikkelen.

Samen zetten ze zich ook in voor de Stichting Resonnance België, waarvan Agnes nu al 7 jaar de presidente Résonnance Belgique is.

 Agnes en Sonia zijn nu klaar om samen anderen te verlichten op hun levenspad en zoektocht.

  De ervaringen en kennis van beide dames maken dat hun opstellingen, hun workshops, hun analyses verder reiken dan ....

Maar in eerste instantie willen beiden dat iedereen weer leert voelen.

Voelen in en met hart en ziel.