Voelwatikvoel.jouwweb.be
Home » Organisatie opstellingen

Organisatie opstellingen

 

Minder stress dankzij organisatieopstellingen

Organisatieopstellingen stellen je in staat de prestaties van je  organisatie, bedrijf, team of praktijk effectief te verhogen.

Met een organisatieopstelling verbeter je de hele situatie. Omdat deze je meteen naar de kern van het probleem brengen en je de nodige oplossingen aanreiken. Je weet uit eigen ervaring dat problemen verder laten aanslepen niets uithaalt.

Met organisatieopstellingen kan je onder meer een hoog ziekteverzuim, lage productiviteit of vergelijkbare problemen onder controle krijgen. De oplossingen die organisatieopstellingen aan het licht brengen, situeren zich op herkenbare en gemeenschappelijke raakvlakken tussen je personeel of medewerkers. Daardoor verminderen ze  wrijvingen en conflicten in je bedrijf.

Zo komen medewerkers meer in beweging vanuit intrinsieke motivatie, groeien ze weer naar elkaar toe en worden ze door de oplossingen positief gemotiveerd. De ervaring leert dat medewerkers dankbaar reageren omdat je met een organisatieopstelling de problemen aan de wortel aanpakt en zo het stressniveau gevoelig verlaagt.

 

Systeemdenken

http://nl.wikipedia.org/wiki/Systeemdenken